Trainingen

Aanbod
Ik bied voor jongeren en volwassenen trainingen, workshops en lessen op maat op locatie over de onderstaande thema’s:

 • Omgaan met (faal)angst  (Succestraining)
  In deze training leren de deelnemers om op een constructieve manier om te gaan met (faal)angst en het zelfvertrouwen te versterken. Dit doen ze door zich bewust te worden van belemmerende gedachten & overtuigingen en deze te herschrijven, verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen gedrag en de angstwekkende situaties (of gedachten/ beelden) in kleine stappen aan te gaan.
   
 • Weerbaarheid en agressieregulatie
  De deelnemers leren zich weerbaar op te stellen en om te gaan met verschillende vormen van agressie. Afhankelijk van de trainee ligt de nadruk op weerbaarheid, regulering van de eigen agressie of van agressie bij anderen.
  Dit programma bevat ook fysieke onderdelen zodat een ruime zaal wenselijk is.
   
 • Coachvaardigheden
  De deelnemers leren de basisvaardigheden die nodig zijn om een coachgesprek te voeren. Ze leren echt contact te maken met de gesprekspartner, de eigen emoties te reguleren, te luisteren, samen te vatten en vragen te stellen. Zo krijgt een gesprek diepgang.
     
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
  Dit programma is gericht op studenten van sociale opleidingen en bevat de volgende onderdelen: verantwoordelijkheid & eigenaarschap, overtuigingen, normen & waarden, reflecteren, invloed & motivatie, passie & missie en communicatie.

Over mij
Met bovenstaande trainingen wil ik bijdragen aan de persoonlijke, emotionele en sociale ontwikkeling van jongeren. Volwassenen wil ik motiveren en stimuleren hierin te blijven groeien. Een evenwichtige volwassene, die vertrouwen heeft in zichzelf, is in staat om liefdevolle en betekenisvolle relaties aan te gaan en heeft een positieve invloed op zijn omgeving.

Ik mag de titel ‘Master of Education’ (MEd) voeren en ben een CRKBO geregistreerd docent.
Ik heb de opleiding ‘Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie’ gevolgd bij het NIVM en heb ervaring opgedaan in het trainersvak bij Amethist Developing People en de Hogeschool Utrecht. Lees meer